Evenimente

Octombrie 2020

The ups and downs of entrepreneurship - Gina Boiculese - Little banditt

În acest atelier, începem prin a analiza de ce am vrea să creăm o companie sau de ce nu; vom vorbi despre pasiune și de ce este importantă și despre cum să vă definiți pasiunea. Vom vedea apoi cum a fi Antreprenor nu este doar cea mai bună profesie din lume, ci este de fapt un stil de viață.
Vom vorbi despre valoarea timpului, despre crearea de valoare și despre cum să dezvoltăm mentalitatea pentru a rezolva problemele; pentru a ajuta oamenii; și să facă distincția între mentalitatea angajaților și mentalitatea antreprenorului.
Vom încheia cu un studiu de caz despre modul inteligent de a lansa o companie, reducând riscul și maximizând succesul. De asemenea, vom vorbi despre ce este cu adevărat eșecul și despre cum îl putem folosi în avantajul nostru.

Connecting people - Camelia Rublinceanu

Cum arată comunicarea ta? Știi cu adevărat cum te percep ceilalți când te prezentați pe tine, dar și ideile tale? Ești încrezător că poți să-ți spui ideea și să-ți promovezi ideile? Ești văzut ca încrezător sau arogant? Energic sau letargic? Liniștit sau speriat de moarte 

Tehnologia și modurile în care derulăm afaceri se schimbă în fiecare zi. Singurul lucru care nu se va schimba niciodată este că facem afaceri cu oameni și, dacă credeți că stilul vostru de comunicare nu contează, gândiți-vă din nou, contează mai mult decât oricând! Ca viitori antreprenori care doresc să-ți scoată ideile pe piață și să se conecteze cu oamenii, de ce să nu investești în cel mai important activ al tău – tu!

Vino și vezi cum stai tu la acest capitol!

 

Arhiva evenimente