În comunitatea AntreprenorASE se regăsesc oameni care cred cu putere că unul alături de celălalt suntem mai puternici, mai vii, mai prezenți. Te alături unei comunități din convingerea că te vei regăsi în valorile promovate de către aceasta și mai ales cu speranța că acolo sunt oamenii profesioniști cu care îndrăznești să împărtășești și să dezbați ideile tale pentru atingerea obiectivului comun, acela de a progresa! 

În cazul nostru concret, AntreprenorASE se orientează către asigurarea mediului potrivit pentru ca tu, studentule antreprenor sau aspirant la acest „titlu” din cadrul ASE, să reușești să transformi „imposibilul” de pe traseul tău antreprenorial într-un cuvânt inexistent pentru vocabularul tău! 

Noi ne dorim să te sprijinim și să te ajutăm să îți transformi visul în realitate, să ajungi acel antreprenor care dorești să fii! Astfel, în cadrul comunității noastre, vei găsi: 

·        Mereu o „vorbă” care să te inspire și să te încurajeze că drumul tău este doar înainte.

·        Persoane care trăiesc un film similar cu al tău și cu care poți derula un networking inteligent prin împărtășirea de soluții învingătoare.

·        Resurse care să te susțină în demersul antreprenorial, fie că sunt realizate de către noi în mod creativ, fie că ți le propunem drept referințe.

·        Un „ghid invizibil” în dezvoltarea ta profesională și personală, asigurat de către o echipă bine pregătită și empatică.

·        Posibilitatea de a dezvolta parteneriate de business dacă consideri că există compatibilitate cu business-ul tău.

În rândul valorilor pe care noi le susținem se regăsesc: 

·        Puterea de a spune „Da, se poate!”, chiar și atunci când parcă nu se mai găsesc soluții;

·        Răbdarea pentru a realiza lucrurile cu temei;

·        Perseverența și speranța că încă un pas, cât de mic, mă apropie de obiectiv și mă îndepărtează de eșec!


Dacă și tu reușești să te ghidezi după acestea, merită să „ciocăni la ușa noastră” și să verifici dacă aici este mediul pe care îl cauți!