Cariere

Ai o pasiune pentru antreprenoriat sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre acesta? O poți face alăturându-te proiectului nostru ca voluntar.
Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) a Academiei de Studii Economice din București este un organism menit să contureze o comunitate antreprenorială în rândul studenților interesați să se lanseze în propria afacere, încercând să vină în întâmpinarea acestora cu know-how și know-who (cunoștințe, respectiv oportunități de relaționare cu reprezentanți ai mediului de afaceri).

Împreună, încercăm să ne implicăm în schimbări care să conteze pentru studenții care s-au hotărât să urmeze o cale antreprenorială și să conturăm o rețea care să le ofere sprijinul necesar transformării ideilor în realitate. Cum Antreprenoriatul este o disciplină relativ nouă în științele economice, ea apărând în peisajul universitar mondial de abia în ultimele trei decenii, SAS își propune să acorde mai multă atenție acestei teme, să o promoveze printre studenți și să contribuie la îmbunătățirea educației antreprenoriale, astfel încât, în final, studenții să își croiască mai ușor drumul spre propria afacere.

Ca voluntar vei putea lua parte la activitățile societății antreprenoriale, de la organizare de evenimente până la comunicare și dezvoltare de proiecte și vei putea afla mai multe despre tot ceea ce înseamnă antreprenoriat.

Dacă te-am convins, așteptăm CV-ul tău la adresa de email: antreprenor@ase.ro