Înscrieri până pe 27 octombrie 2023Ești student ASE și te interesează să devii antreprenor?

Ești deja antreprenor, dar vrei să îți îmbogățești cunoștințele în domeniu?

Intenționezi să te lansezi în afaceri dar nu știi de unde să începi?Înscrie-te la cea de-a VII-a ediție a concursului de idei de afaceri „GoBiz” organizat de Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) a Academiei de Studii Economice din București și poți obține premii în bani și o participare gratuită la BootCamp-ul de antreprenoriat.Ce trebuie să faci?

Înscrie-te AICI până cel târziu pe 27 octombrie 2023 ora 23:59, prezentând succint ideea ta de afacere sub forma unui PowerPoint/PDF de 6 slide-uri sau a unui video de maxim 3 minute (la alegere una dintre aceste variante). Prezentare ppt/pdf sau înregistrarea video o vei folosi la pitch. Astfel în 4 minute îți prezinți idea de afacere în fața unui juriu format din antreprenori în perioada 2-3 noiembrie 2023 (data exactă și oră comunicată ulterior participanților) și poți fi unul dintre cei 30 de câștigători. În această etapă fiecare câștigător/echipă câștigătoare primește un premiu de 450 lei.Poți participa individual sau în echipă alături de alți 1-2 colegi cu care ai dori să îți deschizi afacerea.


APLICĂ ACUM ȘI ARATĂ-NE CĂ AI SPIRIT DE ANTREPRENOR!


Poți obține:

 • Premii in bani (Etapa I: 30 premii x 450 lei, Etapa II: premii în valoare de 6.360 lei).
 • Participare gratuită la Bootcamp-ul de antreprenoriat (9 – 12 noiembrie 2023): interacțiune directă cu antreprenori, feedback concret asupra ideii tale de afaceri.
 • Program de mentorat pentru tine și incubare pentru ideea ta de afacere.
 • Spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului, nr. 7.
 • Posibilitatea finanțării unei deplasări externe de scurtă durată în scop de networking în antreprenoriat.
 • Posibilitatea de a participa la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare (premii în valoare 6.500 de lei).


Secțiuni

 1. Idee de afacere
 2. Firmă existentă


Etapele concursului și date de reținut

După ce înscrierile se vor închide, urmează cele două etape ale concursului „GoBiz”:

 1. Concursul de pitch-uri (în perioada 2-3 noiembrie 2023): Vei avea patru minute la dispoziție să îți prezinți ideea de afacere în fața unui juriu compus din antreprenori, utilizând prezentarea ppt sau video încărcată în etapa de înscriere. Urmează trei minute de întrebări și răspunsuri. În aceste șapte minute cumulate trebuie să convingi juriul că ideea ta are potențial și că merită selectată pentru etapa următoare a concursului, și anume Bootcamp.
 2. Bootcamp-ul de antreprenoriat (9 – 12 noiembrie 2023): Cele mai bune 20 idei de afaceri în urma concursului de pitch-uri GoBiz câștigă o participare gratuită la bootcamp-ul de antreprenoriat de patru zile. În bootcamp vei lucra aplicat pe ideea ta de afacere alături de antreprenori consacrați, traineri de soft-skills și alți specialiști în domeniu, astfel încât ideea ta să prindă contur și să se apropie și mai mult de piață. Vom lua ideea de la stadiul în care se află și vom lucra la ea pentru a o concretiza într-un plan de afaceri viabil care să te aducă mai aproape de a deveni antreprenor.
 3. Program de mentorat (decembrie 2023 – iulie 2024): Specialiștii din bootcamp-ul de la Predeal vor face o evaluare a muncii depuse în cele patru zile, iar cele trei idei cu cea mai promițătoare creștere vor intra într-un program de mentorat de șase luni. Alături de antreprenori vei lucra și mai intens pentru punerea pe roate a afacerii tale.