27-28 octombrie 2022

Etapa 1 – prezentarea ideilor de afaceri

Prima etapă a concursului a avut loc în perioada 27-28 octombrie 2022, bucurându-se de un real succes în ceea ce privește înscrierile: 43 echipe formate de 52 de studenți din cadrul a 10 facultăți din universitate, de la anul I Licență, până la anul II Masterat/MBA.

Juriul care a ascultat, evaluat și oferit feedback pentru ideile de afaceri a fost format din 9 specialiști și personalități recunoscute cu o bogată experienţă în antreprenoriat.

Concursul a fost organizat pe parcursul a două zile și a avut formatul unui „pitch day”, fiecărei idei de afaceri fiindu-i alocate patru minute pentru prezentarea pitch-ului și alte trei minute de întrebări și răspunsuri cu membrii juriului.

03 – 06 noiembrie 2022

Etapa 2 – Bootcamp-ul de antreprenoriat

Bootcamp-ul a fost organizat în format fizic la Centrul de Perfecționare Complex Predeal „Ion Gh. Rosca” – ASE, aducând la un loc participanții, mentorii, trainerii și echipa de proiect. Mai exact, în cadrul Bootcamp-ului au participat 27 de echipe care au reunit 37 de studenți, 22 mentori, membri ai juriului, traineri si organizatori.

Activitățile planificate pe parcursul celor 4 zile au avut ca scop sprijinirea studenților în dezvoltarea ideii de afaceri, facilitarea procesului de învățare prin interacțiunea directă pe tot parcursul programului educațional cu mentori/antreprenori și cadre didactice din ASE. Participanții au participat la 4 module de training, dintre care 3 au avut în vedere dezvoltarea componentei hard skills și un modul de soft skills. În urma sesiunilor de training, studenții participanți au avut de redactat un plan de afaceri și de pregătit prezentarea acestuia.

8 – 11 decembrie 2022

Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare, ediția 2022

În perioada 8 – 11 decembrie 2022, a avut loc faza națională a Competiției de planuri de afaceri din cadrul Olimpiadei naționale a economiștilor în formare (ONEF2022). Aceasta s-a desfășurat la Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, fiind organizată de Asociația Facultăților de Economie din România, prin intermediul Facultății de Business de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, în calitate de facultate gazdă, cu sprijinul Societății Antreprenoriale Studențești ASE București. SAS ASE a selectat cele mai bune 13 planuri de afaceri înscrise la etapa locală, și a facilitat participarea studenților ASE prin pregătirea acestora, acoperirea costurilor cu transportul și cazarea la etapa națională a competiției.