Concursul de idei de afaceri GoBiz

Înscrieri până pe 12 noiembrie 2019

Te interesează să devii antreprenor?

Ești deja antreprenor, dar vrei să îți îmbogățești cunoștințele în domeniu?

Intenționezi să te lansezi în afaceri dar nu știi de unde să începi?

Înscrie-te la concursul de idei de afaceri organizat de către Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) a Academiei de Studii Economice din București și poți obține o participare gratuită la workshop-ul de antreprenoriat organizat la Predeal în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2019.

Vei beneficia de traininguri gratuite facilitate de antreprenori de succes, cu care vei putea discuta despre ideea ta de afaceri și cum să o poți transforma în realitate.
Pe lângă mentorat, cele mai bune două idei vor fi răsplătite cu un spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului nr. 7 (în apropierea clădirii din Str. Mihail Moxa).

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te AICI până cel târziu pe 12 noiembrie 2019 (inclusiv), prezentând, succint, ideea ta de afacere sub forma unui PowerPoint de 4 slide-uri (Template prezentare). Această prezentare ppt o vei folosi la pitch. Ulterior în 4 minute îți prezinți idea în fața unui juriu format din antreprenori în perioada 18 – 21 noiembrie 2019 (data exactă și ora se va comunica ulterior participanților) și poți fi unul dintre cei 20 de câștigători. În această etapă fiecare căștigător/echipă câștigătoare primește un premiu de 200 lei.

Poți participa individual sau în echipă alături de alți 1-2 colegi cu care ai dori să îți deschizi afacerea.

Aplică acum și arată-ne că ai spirit de antreprenor!

Poți obține:

O participare gratuită la Bootcamp-ul de antreprenoriat organizat la Predeal în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2019, unde vei participa la cursuri specifice ținute de antreprenori;

premii in bani (Etapa I: 20 premii x 200 lei, Etapa II: premiul I – 2500 lei, premiul II – 2000 lei, premiul III – 1500 lei)

Mentorat din partea unor antreprenori de succes;

Un spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului, nr. 7 (în apropierea clădirii din Str. Moxa).