logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Concursul de idei de afaceri GoBiz

28-29 noiembrie 2017

Te interesează să devii antreprenor?

Ești deja antreprenor, dar vrei să îți îmbogățești cunoștințele în domeniu?

Intenționezi să te lansezi în afaceri dar nu știi de unde să începi?

Înscrie-te la concursul de idei de afaceri organizat de către Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) a Academiei de Studii Economice din București și poți obține o participare gratuită la workshop-ul de antreprenoriat organizat la Predeal în perioada 7-10 decembrie 2017.

Vei beneficia de traininguri gratuite facilitate de antreprenori de succes, cu care vei putea discuta despre ideea ta de afaceri și cum să o poți transforma în realitate.
Pe lângă mentorat, cele mai bune două idei vor fi răsplătite cu un spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului nr. 7 (în apropierea clădirii din Str. Mihail Moxa).

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te AICI până cel târziu pe 23 noiembrie, prezentând, succint, ideea ta de afacere. Ulterior vei fi invitat la concursul GoBiz, unde, în 3 minute, vei prezenta un pitch de maxim 4 slide-uri PowerPoint prin care vei încerca să convingi juriul de ce ar trebui ca tocmai ideea ta să fie desemnată câștigătoare.

Poți participa individual sau în echipă alături de alți 2 colegi cu care ai dori să îți deschizi afacerea.

Aplică acum și arată-ne că ai spirit de antreprenor!

Poți obține:

O participare gratuită la Workshop-ul de antreprenoriat organizat la Predeal în perioada 7-10 decembrie 2017, unde vei participa la cursuri specifice ținute de antreprenori;

Mentorat din partea unor antreprenori de succes;

Un spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului, nr. 7 (în apropierea clădirii din Str. Moxa).